Víctor Pérez, CCE Sant Lluís
Compartir

Víctor Perez, un any més al capdavant dels mes petits

Victor Perez Alonso, (La Palma, 1972) seguirà per quart any consecutiu com a responsable dels equips de base del CCE Sant Lluís, que engloba els categories d’Iniciació, F-5 i F-6 de la nostra Entitat.

Victor Pérez va arribar a l’illa a l’octubre de 2007 per formar tàndem tècnic al desaparescut Sporting Mahonés de 3a Divisió fins a final d’aquella temporada. Després de 6 mesos és va convertir en coordinador i tècnic de l’At. Villacarlos durante quatre temporades per tancar su cicle amb el conjunt groc i enrolar-a les files del Norteño CF com a màxim responsable del su equip de categoria Regional Preferent. Actualment és entrenador de l’equip Regional el CD Migjorn i serà la quarta temporada que realitzarà la tasca d’entrenador dels més petits del nostre Club.

Titulat en Nivell III i amb àmplia experiència en els etapes de formació, Perez Alonso afronta amb optimisme un nou any amb els més petits del CCE Sant Lluís.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *