Tècnics CCE Sant Lluis
Compartir

Primeres banquetes de cantera del CCE Sant Lluís amb entrenadors assignats

Es comencen a perfilar e cos tecnic des equips de planter del CCE Sant Lluís per a sa propera temporada 2016/2017 i una de les peces més importants d’aquests equips és s’entrenador que serà s’encarregat de prendre ses regnes de sa plantilla i fer millorar as seus jugadors tant a nivell individual com a nivell col·lectiu. Es tres primers equips amb entrenador assignat són els cadet i els dos infantils, tant el A com el B.

Per a s’equip Cadet, Jose Angel Moyano serà s’encarregat de recollir es guant deixat per Miki Gomila que passa a s’equip Regional en un canvi de banquetes entre ess dos tècnics. Moyano, després de quatre anys en categoria Regional torna a prendre ses regnes d’un equip de pedrera, com ja va fer en es desaparegut CF Sporting Mahones, on acaba amb un doblet de títols, fent-se amb sa competició de Lliga i Copa amb s’equip maones. En aquesta ocasió, agafa un equip amb molt bona base, on pràcticament mitja plantilla és sa que forma actualment s’equip i que s’ha proclamat recentment campions de Lliga 2ª Regional. Amb es jugadors nascuts el 2001 que han d’exercir de bons mariners, s’uneixen a ells es de primer any i nascuts el 2002 que s’han d’adaptar a sa nova categoria i ajudar a portar a s’equip es mes lluny possible.

En categoria Infantil, per a s’equip A queda as capdavant, Miguel Ángel Coll “Krankel”, que una temporada mes seguirà vinculat a sa Entitat lluïssera, on ja ha realitzat gairebé totes ses funcions possibles, directiu, jugador i entrenador. En aquesta temporada, que aquesta a punt de finalitzar, es tècnic ha estat es màxim responsable de s’equip Infantil de 1r any per es que avança un esglaó per a sa temporada 2016/2017 on s’intercanviarà papers amb Beni Fuxà, que, si s’escau passa de ser tècnic s’equip de 1r any de jugadors provinents en sa seva majoria de sa categoria Aleví.

Fuxà, que després d’un parell de temporades de descans es va incorporar de nou en la 2015/2016 a sa plantilla d’entrenadors, afronta sa temporada amb es clar objectiu de començar a establir ses bases d’una plantilla de 1r any que haurà de adaptar-se as canvis que produeix es pas de Futbol 7 a Futbol 11 així com ses noves dimensions del terreny de joc. Amb sa paciència, dedicació i treball de Fuxà, és es moment que aquests jugadors nascuts el 2004 donin un pas endavant i absorbeixen el major nombre de conceptes per passar un bon any i continuar amb sa seva evolució com a futbolistes.

En ses properes dates s’aniran perfilant es tècnics per ses altres categories per deixar s’organigrama tècnic totalment complet en vistes a planificar es proper curs futbolístic.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *