Jocs Municipals 2016
Compartir

Faldón Consell Insular Menorca-GotlandEs municipi de Ponent firma un molt bon paper guanyant es tornejos de volei platja i de ciclismo i col·loca a sa final es equips de bàsquet i futbol masculí

Sa segona jornada des Jocs Esportius Municipals ha servit per a començar a veure es primers guanyadors en diferents disciplines. Ciutadella ha agafat avantatge en sa classificació final gràcies a ses seves victòries en volei platja, tant masculí com femení. També ha guanyat es municipi de ponent en Gimnàstica i ha col·locat as equips de bàsquet i futbol masculí a sa final.

Jocs Municipals 2016Sa parella formada per David Serra i Joan Rotger, de Ciutadella, ha sorprès a Pepe de Olivar i Francesc Bagur, sa parella que va anar as IGA de Jersey as 2015, en sa final des volei platja masculí, cel·lebrat a Cala en Porter. Dani i Ferran, de Maó, han completat es pòdium. En dones també hi ha hagut final ciutadellenca i es triomf ha estat per ses ex jugadores del CV Ciutadella, Vanessa Ruiz i Magda Kralicova, que han guanyat a Sandra i Ana. Mari i Helena, de Maó, han fet terceres.

En golf, es millor equip masculí ha estat es de Sant Lluís, seguit de Merca
dal i de Ciutadella. No s’ha disputat competició femenina per falta d’equips.

A sa competició de gimnàstica artística, sa competició Jocs Municipals 2016s’ha disputat as poliesportiu des
Migjorn Gran i sa primera posició ha estat per Ciutadella seguit de s’equip local, Maó, Ferreries i Sant Lluís.

A tenis femení, Tamara Cansado i Belén Vidal jugaran aquest diumenge sa final femenina, a partir de les 11 as Club Tenis Ciutadella. Tamara va guanyar aquest dissabte a Miriam Moll a quarts de final (6-2, 6-1) i a Mar Catchot a semifinals (6-3, 6-2). Mar havia guanyat a Claudia Suárez a quarts per 6-3 i 6-1. Belén, per sa seva part, ha guanyat a Clara Catchot a quarts (5-7, 6-4) i a Mónica Oleano a semis 6-0, 6-0. Mónica, per sa seva part, ha guanyat a Bea Muñoz a quarts 4-6, 6-7 (4).

En homes, sa final es jugarà as mateix CT Mahón, a les 11, i la protagonitzaran Iker Tomas i Carlos Previ. Iker ha guanyat a Xavi Riudavets 6-1, 6-1 a quarts i a Sergio Oleano 6-1, 2-6, 0-6 a semis. Sergio ha guanyat a quarts a Xavi Morlà 4-6, 6-4, 9-11. Carlos s’ha imposat a Josep Coll a semifinals (6-2, 6-2) i a David Riera a quarts (6-7 (4), 2-6). Josep Coll ha guanyat a quarts a Joan Martí (4-6, 6-7).

A ciclisme de carretera, sa victòria ha estat per Domingo Servera, de Ciutadella, seguit per es ferrerienc José Pons Martí i es ciutadellenc Marc Pons Pons. Sa prova s’ha disputat dins es carrers de Ferreries. En fèmines, sa victòria ha estat per Marga Llabrés, d’Alaior, seguida de Julia Torres, de Ciutadella, i de Susana Pulido, de Ferreries.

A tir amb arc, Borja Gonyalons, campió menorquí a IGA, ha fet valer sa seva experiència i ha propulsat sa victòria de Maó per davant de sa parella des Castell i sa de Ciutadella.

En bàsquet femení, Maó i Alaior han protagonitzat un partit molt igualat que finalment s’ha decantat per ses alaiorenques, que seran ses que disputin sa final (52-49). En es partit decisiu, que es disputarà aquest diumenge a les 11 al poliesportiu del col·legi La Salle de Maó, s’enfrontarà al Ciutadella que ha guanyat a s’equip des Migjorn Gran per 66-45. Sa tercera plaça es jugarà as mateix lloc a les 9 del matí.

En bàsquet masculí. Sa final es jugarà a les 11 hores al poliesportiu de Maó i la protagonitzaran es equips d’Alaior, que ha guanyat a sa semifinal a Sant Lluís (52-73) i Ciutadella que no ha tingut problemes per imposar-se a s’equip des Mercadal (57-91). Sa final de consolació serà a les 9 i la jugaran el Sant Lluís i Es Mercadal.

En fútbol masculí. Sa final es jugarà a les 11 hores al camp de l’Sporting de Mahón i la protagonitzaran el Ciutadella, que ha guanyat per penalts a s’Alaior (0-0) i el Ferreries que s’ha imposat per 2-1 a Es Castell en un partit molt entretingut. Sa final de consolació serà a les 9 as mateix camp entre Es Castell i l’Alaior.

En fútbol femení sa final es jugarà a les 11 hores as camp anexe de fútbol 7 de l’Sporting de Mahón mentre que sa final de consolació serà a les 9. Maó s’ha imposat a s’Alaior en sa primera semifinal mentre que el Sant Lluís ha guanyat al Ferreries 4-1.

Jocs Municipals 2016En tenis taula, Ciutadella s’ha imposat en sa final a s’equip d’Alaior.

As tancament de s’edició s’estaven disputant ses semifinals de volei pista tant masculina com femenina.

Fotos: Paco Sturla i Jaume Fiol/deportesmenorca.com

Faldón Menorca IGA-Biosport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *