Jocs Municipals 2016
Compartir

Faldón Consell Insular Menorca-GotlandEn futbol, s’equip des Castell ha eliminat a Maó, que defensava el títol. En bàsquet, Ciutadella ha eliminat a s’equip maonès i el Sant Lluís al Ferreries

Sa primera jornada de sa segona edició des Jocs Esportius Municipals s’ha tancat amb varies sorpreses com s’eliminació, en futbol, de l’equip de Maó, que ha caigut en els penals davant Es Castell després d’acabar 0-0.

Es Castell futbol-Jocs Municipals
Es castell en futbol ha eliminat a Maó, que defensava el títol.

S’emoció ha estat servida en aquesta primera jornada d’un esdeveniment que organitza es Consell Insular, es serveis d’Esport des vuit ajuntaments de s’Illa i executa s’empresa Biosport Menorca.

Es tenis ha estat s’encarregat d’encetar es Jocs Esportius Municipals i ho ha fet as Club Tenis Ciutadella on s’han disputat es vuitens de final. En homes, Carles Previ ha guanyat a Marc Coll 6/0, 6/1; Sergi Oleano, s’ha imposat a Bernat Pons 6/2, 6/1; Josep Coll ha sorprès a Aitor Catchot 6/7 (7-5), 6-3, 10-8; Joan Martí, des Mercadal, s’ha imposat a Joan Morlà 6/3, 6/1, Xavier Morlà ha guanyat a Llorens Capó per un doble 6/1 i Xavi Riudavets ha doblegat a Antoni Pérez 6/2, 6/1. Es quarts de final es protagonitzaran Íker Tomàs contra Xavi Riudavets, Sergi Oleano contra Xavier Morlà, Joan Martí contra Josep Coll i Carlos Previ contra David Riera. Es partits es jugaran a les 9 as CT Ciutadella.

En dones, Míriam Moll ha guanyat 6/0, 6/0 a Ana López i jugarà a quarts contra Tamara Casado, Clara Catchot s’ha imposat a Belén Belmonte 6/0, 6/1 i jugarà quarts contra Belén Vidal i Beatriz Muñoz s’ha imposat a Soledad Powell 6/7 (5), 7-5, 12/10, que jugarà quarts contra Mónica Oleano. Es partits començaran a les 10 al CT Ciutadella.

Jocs Municipals 2016En bàsquet, s’equip d’Alaior no ha donat cap opció as des Castell, que només ha pogut competir amb sis jugadors (77-42) i jugarà es quarts de final aquest dissabte, a partir de les 19 hores, as poliesportiu de Ferreries contra el Sant Lluís que ha guanyat al Ferreries 67-55. A sa mateixa hora, a Alaior, Es Mercadal es medirà al Ciutadella que ha guanyat a Maó 77-69 en un partir molt disputat.

En futbol, sa sorpresa l’ha protagonitzada s’equip des Castell que ha eliminat a s’actual campió, s’equip de Maó, en un partit jugat a Ferreries

que s’ha resolt en sa tanda de penals en favor des grocs, després d’acabar es duel empatat a 0. A semifinals, que es jugarà aquest dissabte

a les 19 hores a Son Marçal, es creuarà amb s’equip de Ferreries que s’ha imposat sense cap problema (4-0) a un Migjorn Gran que no tenia

cap canvi a sa banqueta i que amb el 2-0 ha fallat un penal. S’altre semifinal la protagonitzaran també es dissabte a Son Marçal, a les 17

hores, s’equip d’Alaior, que ha guanyat 3-2 al Sant Lluís, i el Ciutadella que s’ha imposat sense problemes a Es Mercadal 5-0.

PARTITS PER AVUI

Aquest dissabte entren en acció es tornejos de volei platja a Cala en Porter, a partir de les 8 del matí, es de golf a Son Parc, es de gimnàstica as poliesportiu des Migjorn Gran, per es matí. Es capvespre comença es torneig de tenis taula, es de volei pista, a les 16 hores a Alaior, sa cursa de ciclisme de carretera, a Ferreries a les 16.00 hores, es de tir amb arc, a Sant Lluís a les 16 hores i es de tir de precisió, a les 16.30 hores as club de tir Gustavo Mas, a Ciutadella.

Per equips, es bàsquet femení comença amb ses semifinals entre Ciutadella i Es Migjorn Gran, a les 20 hores a Alaior, i Maó i Alaior, a les

20 hores a Ferreries. Així mateix, també es celebren ses semifinals de futbol femení, on Maó jugarà contra Alaior i Sant Lluís ho farà contra

Ferreries. Es partits es jugaran a Son Marçal , a Ciutadella, a les 17 i a les 19 hores, respectivament.

Faldón Menorca IGA-Biosport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *