CCE Sant Lluís Mini basquet Fase Balear
Compartir

Subcampions de Balears en Masculí i sisenes en Femení

Qui ho anava a dir fa tot just un parell de mesos, quan l’equip que dirigueix Joan Martínez Escala i Xavi Gomila amb la mà d’ajuda de ‘Aleix Fuxà, gairabé semblava no tenir opcions d’acariciar la segona plaça de la lliga menorquina. Però l’equip va recollir els fruits a la feina feta desde el passat mes de septembre i es va classificar per el Campionat de Balears, juntament amb el CB La Salle Maó.

I quin Campionat han fet les joves promeses blaves!!!. Ja en el partit jugat amb el CB La Salle Maó els lluissers van mostrar les seves intencions i es van imposar al partit jugat el passat dimecres al Poliesportiu Municipal d’Alaior.

Divendres era el torn de partir cap a Mallorca per jugar els partits restants de la competició. i en el primer partit jugat devant Sa Real de Eivissa van mostrar que no anàven a passar s’estona, 77-89 per el CCE Sant Lluís.  Al matí de dissabte els blaus es postulàven per lluitar per el títol, guanyat a Sa Bodega Lio, 64-31. Per la tarda el rival era el UE mini masc subcampio 2Llosetina, els joves jugadors lluissers van lluitar el partit fins els darrers instants, però els mallorquins van obtenir el premi de la victòria, 73-68.

Tot estèia per decidir, diumenge al matí es disputava la jornada final i el CCE Sant Lluís tenia totes les opcions. La Salle de Palma el rival, i el guanyador del partit seria el campió de Balears. Els mallorquins es van endur la victòria i el títol, despres de guanyar 108-79. Però aquesta derrota no podia amagar l’enorme temporada blava, i el just premi va ser la consecució del subcampionat, sortint beneficiat d’un triple empat per un sol punt en el bàsquet average.

Enhorabona a jugadors i còs tècnic, per aquest gran resultat obtingut, que ha de servir per seguir en la mateixa línea de treball.

Mini femení

dos minis campionat balearsL’altre equip del club que disputava el Campionat de Balears era el Mini femení, entrenat per Ignasi Jover i Miquel Cardona, amb l’ajuda per aquestes fases de na Rita Pons.

No van tenir la mateixa sort que els al.lots, ja que no van aconsseguir estrenar el casiller de victòries. Tot i no guanyar cap partit, no s’ha d’oblidar la gran temporada feta per les jugadores blaves, essent subcampiones de la lliga menorquina, i aquest campionat de Balears ha servit, de ben segur, per agafar experiència. Meritòria la temporada d’una generació que ve treballant molt bé al llarg dels darrers anys i segur que podrà disputar noves fases Balears en els propers anys.

El Zona 5 es va endur el títol i el CB Boscos de Ciutadella el segon lloc.

Els resultats del Mini femení van ser els seguents.

CCE Sant Lluís 52 CB Boscos de Ciutadella 89

CCE Sant Lluís 51 Ses Salines 68

CCE Sant Lluís 36 La Salle de Palma 60

CCE Sant Lluís 62 Montuiri 76

CCE Sant Lluís 18 Zona 5 68

Desde el CCE Sant Lluís donam l’enorhabona a tots, aquest es el fruit recollit a una fèina ben feta, i aquesta fèina s’està fent bé al club, per lo que de ben segur seguiran arribant bons resultats. Però, com escribia ahir en Xavi Gomila, ajudant al Mini masculí, no hem de oblidar una cosa, això només es un joc.

Fotos: Alfonso García
Foto portada: Toñi Soler
Un comentario en «El CCE Sant Lluís Subcampió de Balears de Mini bàsquet Masculí i sisenes en Femení»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *