Fitxatges CCE Sant Lluís1
Compartir

Continuen es moviments al voltant de s’equip Regional del CCE Sant Lluís, i en aquest cas en forma de renovacions de quatre jugadors mes que continuaran defensant sa samarreta blava a ses ordres des tècnic Miki Gomila. Ricardo Gerez “Ricky”, Loren Torrus, Julian Garcia i Javier Salvador tornaran a compartir vestidor as costat des altres 9 jugadors confirmats fins as moment, per deixar sa plantilla, a falta d’incorporacions i renovacions en 13 jugadors.Fitxatges CCE Sant Lluís1

Es jove davanter Ricky Gerez, format a la cantera de s’entitat lluïssera i que es va incorporar a s’equip es passat mes de març, tornarà a ser una de ses peces claus en sa faceta ofensiva per a s’equip Regional, més si cap, després de fer un bon final de temporada on va contribuir amb es seus gols a sa millora de s’equip en sa definició davant porteria contrària. Sa seva potència i velocitat seran un bon complement a s’envergadura i joc d’esquena de Javier Zurbano que pot beneficiar i molt as jove davanter lluïsser.

Un altre des jugadors que tornarà a vestir de curt amb sa samarreta del CCE, serà Loren Torrus, que després d’un any pràcticament en blanc per motius personals, s’incorpora com un des jugadors que més equilibri i treball aporta a s’equip as centre des camp. Jugador intel·ligent tant en defensa com en atac, sa seva pausa i constància li posen com un de ses millors renovacions per as benefici des grup.

Es tercer en renovar, es tracta des jove lateral esquerrà, Julian Garcia, que complirà sa segona temporada amb s’equip de Miki Gomila, i serà una de ses opcions des tècnic maones per as lateral esquerre. Jugador amb arribada a s’atac i bones incorporacions, no flaqueja ni en tasques defensives ni amb sa pilota en es peus. Un any important per a Julian, per créixer tant a nivell personal com a nivell futbolístic i seguir acumulant minuts en sa lliga Regional.

Una de ses parts fonamentals de qualsevol equip és sa porteria, de manera que sa renovació de Javier Salvador com un des porters per a sa següent temporada assegura un bon futur sota pals a entitat blava. Porter àgil i veloç i eficient amb sa pilota en es peus, tornarà a posar-se sota pals en es partits que es tècnic consideri, en una posició sempre complicada per a qualsevol des porters que estiguin, atès que o bé un o bé un altre han d’estar baix pals. Sa temporada que ara es tanca, a demostrat que Javier, tot i no comptar amb es minuts que bé mereixia, a sabut estar a s’alçada i treballar a l’espera de sa seva oportunitat.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *