Sa vela torna a Ciutadella amb més força que mai amb es Trofeus Sant Antoni i Sebastià Gordi

Toni Mascaró, màxim responsable de sa vela lleugera d'Es Nàutic
Toni Mascaró, màxim responsable de sa vela lleugera d'Es Nàutic
Compartir

Toni Mascaró: “Els regatistes mostren molta il·lusió per competir de nou i podem complir amb el protocol covid”

Diun que sa il·lusió mou muntanyes. I en aquestes estan en es Club Nàutic Ciutadella. S’entitat presidida per Rafel Torrent, en boca des seu director tècnic de sa vela lleugera, ha anunciat que es món de sa vela des més petits torna a Ciutadella, després d’unes llargues setmanes d’aturada obligada per sa delicada situació de sa pandèmia de sa covid-19 a s’illa, durant setmanes a Fase-4.
Aquest cap de setmana des dies 27 i 28 de febrer ses aigües de Ponent aculliran sa celebració per fi des Trofeu Sant Antoni 2021 de ses classes Optimist, ILCA 4 i ILCA 6; trofeu que es va haver d’ajornar per es coronavirus.
I es cap de setmana següent des dies 6 i 7 de març, també de sa mà del CN Ciutadella, es durà a terme un altre des clàssics de sa vela menorquina, es Trofeu Comodor Sebastià Gordi 2021.
Es dos trofeus, com sempre, organitzats per Es Nàutic, junt amb sa Federació Balear de Vela i es Consell Insular de Menorca, dins es Programa Esport per l’Edat Escolar.
Toni Mascaró, màxim responsable de sa vela lleugera des CNC, reconeix que ses ganes de tornar a competir des seus esportistes han pesat i molt. “Estaven desesperats per tornar a començar pobrets i ens demostraven molta il·lusió. Per açò hem decidit ja reemprendre les competicions, tenint clar des del CN Ciutadella que podem complir amb el protocol per la covid-19” diu s’entrenador. En principi aquest cap de setmana en es Trofeu Sant Antoni ja hi prendran part tots es clubs de s’illa, que junt amb es Consell, “hem fet un esforç important perquè la tornada a la competició sigui una realitat”.
Aquests Sant Antoni i Comodor Sebastià Gordi seran ja “com a preparació per els pròxims campionats autonòmics als que haurem de fer front Es Nàutic i la resta de clubes” explica Mascaró. Dos esdeveniments que estrenaran a Menorca s’anomenada Oficina Virtual, amb es que es cerca que tota sa comunicació sigui ‘on line’, a la fi d’evitar grups de molta gent junta. Des des CN Ciutadella es veuen convençuts que, “amb tot el seny i responsabilitat per la situació encara present de la covid-19, és el moment de tornar a la competició, fent les coses bé”.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*