Josep Camps pesca recreativa Es Nàutic
Compartir

Josep Camps agafa de nou sa pesca recreativa des CN Ciutadella

Josep Camps pesca recreativa Es Nàutic

Josep Camps Triay, de 38 anys i qui com ell mateix ens diu “l’afició per pescar em ve des de molt petit”, és des de fa unes setmanes es nou vocal de sa secció de pesca recreativa a sa junta directiva des Club Nàutic Ciutadella. Aquesta és sa segona vegada que aquest ferrerienc és directiu d’aquesta dinàmica secció en Es Nàutic, ara però amb Rafel Torrent com a president.

Camps accedeix as càrrec motivat per sa renúncia de s’anterior vocal de pesca recreativa, Esteve Bagur. Es mateix president Torrent li va oferir novament aquesta vocalia, junt amb Tóbal Torres, repetint per tant es dos en aquesta feina des CNC. Es nou directiu va començar a anar per Es Nàutic arrel de participar en es campionats de i des de fa uns 5/6 anys hi participa regularment, “en les modalitats pròpies d’embarcació, com raors, serrans, peix pla o curricant. I m’agrada especialment la pesca del calamar a l’hivern”, explica Camps.

Es renovat directiu comença aquesta segona aventura sense “cap objectiu concret, més enfora d’intentar que la participació sigui el més alta possible, mantenint el bon ambient i les ganes de passar-ho bé, gaudint de la pesca”.

Josep Camps n’és un d’aquests aficionats a la mar que té ses venes salades, i tant que sí. Tot i que recorda que es seus pares ni tenien barca ni afició a sa pesca, “sí que a l’avi i un conco els agradava molt. Vaig començar amb canya damunt les roques i poc a poc vaig anar a més”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *