Presentació Festa Esport
Compartir

Mô celebra sa festa de s’esport més solidària

Sa Festa de s’Esport tindrà lloc es pròxim diumenge, 8 d’abril

inclourà sa III edició de sa cursa Corre Mô, de carácter solidari

Presentació Festa Esport

Aquest matí, s’ha presentat una nova edició de sa Festa de s’Esport, que tindrà lloc as centre de Maó es pròxim diumenge, 8 d’abril, i inclourà sa celebració de sa tercera edició de sa cursa Corre Mô, de caràcter solidari.

Cartell Festa EsportSa presentació ha comptat amb sa presència des tinent d’Alcaldia d’Esports de s’Ajuntament de Mô, Carlos Montes, de Tòful Mus, en representació de s’Obra social ‘la Caixa’, de Txatxo Díez, de s’associació Menorca para Menorca para todos, i de Ricardo Sintes, del CCE Sant Lluís.

Carlos Montes ha assenyalat que s’objectiu de sa Festa de s’Esport és “donar visibilitat a les entitats”, i ha explicat que s’esdeveniment comptarà amb sa col·laboració de s’Obra Social ‘la Caixa’, fet que permetrà “augmentar la repercussió i arribar a més racons de Mô i de Menorca”.

Montes també ha explicat que sa recaptació de s’edició d’enguany de la cursa Corre Mô es destinarà a s’entitat Menorca para todos, una associació sense ànim de lucre que fa feina amb s’objectiu d’augmentar sa qualitat de vida de ses persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda.

Carlos Montes

Per sa seva banda, Tòful Mus ha agraït a s’Ajuntament, en nom de s’Obra Social ‘la Caixa’, l’oportunitat de poder col·laborar amb aquesta iniciativa, i ha assegurat que “lliga molt bé amb els valors de l’Obra Social”. A més, Mus ha recalcat que aquesta col·laboració permet donar sentit a s’Obra Social a Menorca i promoure s’activitat saludable entre sa població.

Tòful Mus

Festa de s’Esport: ses entitats esportives surten al carrer

Sa Festa de s’Esport tindrà lloc es pròxim diumenge, 8 d’abril, de 10 a 13 hores, a sa plaça de s’Esplanada i as carrer de ses Moreres. Enguany, s’esdeveniment comptarà amb sa participació d’una trentena d’entitats esportives, que s’aplegaran as centre de sa ciutat per promocionar ses seves activitats entre sa ciutadania.

Es Corre Mô arriba a sa tercera edició

Cartell Corre MoRicardo Sintes, coordinador de sa cursa, ha explicat que es recorregut des Corre Mô serà molt vistós, ja que passarà per es principals carrers i monuments històrics de Mô. S’inici de sa cursa serà a sa plaça de s’Esplanada, a les 10 hores, i consistirà en un circuit tancat de 5 km, as qual es podran donar una o dues voltes. A més, hi haurà una prova curta per a infants (11.30 h).

Sa inscripció té un cost de 5 euros si es fa de manera anticipada a través del web elitechip.net, o de 7 euros si es fa es mateix dia de sa cursa, des de dues hores abans de s’inici. Per sa seva banda, sa inscripció per as menors d’11 anys és gratuïta si es fa de manera anticipada, i d’un euro es mateix dia de sa cursa.

Ricardo Sintes

Des de Menorca para todos, Txatxo Díez ha agraït es suport de s’Ajuntament de Mô i es carácter solidari de s’esdeveniment, i ha explicat que gràcies a aquests tipus d’iniciatives s’associació pot donar es suport necessari a ses persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda, per tal que puguin participar en activitats i curses amb normalitat.

Txatxo Díez

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *