Felip Moll-Preparació Mini Transat 2021
Compartir

Per es regatista d’Es Nàutic es seu gran somni creuant s’atlàntic en solitari, sense assistència ni peus a terra

Arriba s’hora de sa veritat. Es moment de fer front as gran somni des regatista ‘mini’ des Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll; participar en sa Mini Transat 2021, a partir des pròxim 26 de setembre. Una regata d’altura que atreu cada dos anys a 90 navegants amb un sol objectiu : creuar s’Atlàntic en solitari, en un veler de 6,50 metres, sense assistència i sense contacte amb terra. I entrant a sa recta final de sa preparació, es regatista CNC aquesta primera setmana de setembre parteix cap a Les Sables d’Olonne.
Sa sortida de sa Mini Transat 2021 sa viurà Felip Moll en una primera etapa fins a La Palma. I aquests dies són dies de feina per es regatista des CN Ciutadella: «Ara he acabat la farmaciola i estic pensant en com organitzar tot el que m’he d’endur a bord, especialment com posar-ho dins bosses per tal de col·locar els pesos en cada moment quan faixi falta» explica Moll.
A sa primera etapa de sa Mini Transat 2021, que per norma són uns 10-13 dies, és sa que as ciutadellenc més complicada li sembla. «Especialment perquè s’ha de creuar el Golfo de Vizcaya, on hi ha molt de tràfic i les condicions meteorològiques poden ser complicades». A més «l’estratègia a la zona és molt important i pot decidir el resultat de la primera etapa».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *