Estrella Damm
Compartir

Aquesta prova, que organitza es Club Nàutic Ciutadella, partirà es pròxim 1 d’abril des de sa costa de ponent

Inscripció de prestigi i que omple de satisfacció a sa secció de creuers des Club Nàutic Ciutadella. Aquesta setmana un des referents de sa vela espanyola i mundial, Hydra-Estrella Damm d’Oscar Chaves, ha confirmat sa seva presència en sa Regata 100 Milles entre Illes 2021 que es viurà, organitzat per Es Nàutic, per Setmana Santa.
Miguel Pons, directiu de la secció CNC i impulsor d’aquesta esperada prova, admet sa satisfacció per tenir a Ciutadella s’Estrella Damm. “Ens donarà prestigi a la prova”, diu.
Hydra-Estrella Damm va revalidar s’any passat es títol de campions absoluts de sa Copa del Rei, a més d’aconseguir sa victòria en BMW ORC 1. Sa 37 Copa del Rei Mapfre anterior que se celebrarà en aigües de sa badia de Palma, comptava 20 anys després amb sa presència de Estrella Damm Sailing Team, amb part de sa tripulació que va guanyar ja el 1998 i una embarcació que ja ha guanyat en tres ocasions sa regata de Copa del Rei.
Estrella Damm Sailing Team, amb Ignacio Montes Vorcy com a armador, recuperava s’essència que es va dur a guanyar l’any 1998 sa Copa del Rei amb un 40.7 armat per Ignacio Montes de León.

23 embarcacions ja inscrites a sa Regata 100 Milles entre Illes 2021

Diuen a Ciutadella que ‘Mica en mica s’omple la pica’. I açò és el que està passant amb el llistat de preinscrits per la tant esperada Regata 100 Milles entre Illes 2021 que viurem enguany sí, si no hi ha res de nou, aquesta pròxima Setmana Santa.
Actualment, i quan ja només hi manquen tres setmanes, són 23 ja les embarcacions que s’han inscrit en aquesta primera prova del Club Nàutic Ciutadella. Embarcacions, a més del CN Ciutadella i de Menorca, d’altres indrets de les Illes Balears i de Catalunya.
Les ganes que hi ha a la secció de creuers que dirigeix Miguel Pons de què a la tercera es pugui celebrar la Regata 100 Milles entre Illes constata Es Nàutic que també es viuen en el món de la vela major.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *