Es Nàutic- balear d'optimist
Compartir

Es regatistes són a Mallorca amb tota la il·lusió del món 

Es Club Nàutic Ciutadella i sa seva flota participen aquest cap de setmana en es Campionat de Balears d’Optimist (categories Infantil a inferiors) que es celebra a Mallorca.

Es Nàutic, amb es seu director tècnic Toni Mascaró as front, es troba ja a s’illa major, essent amb cinc regatistes es club més representat de Menorca, classificant-se es millors de cada illa. Maria Gornès, Clara Mendoza, Bernat Soler,
Toni Mesquida i Sasha Pons (sub11) són es representants, as que ha acompanyat Lluís Mascaró, que es va quedar a ses portes de classificar-se, esperant que es pròxim any toqui.
Aquests Autonòmics 2021 són classificatoris per s’equip Balear que anirà as Campionat d’Espanya i, en principi, des CN Ciutadella, es millors situats, també de Menorca, podrien ser Toni Mesquida i Bernat Soler. Malgrat tot, es gran objectiu del CNC és que xalin, com diu Mascaró. «Han passat unes dures classificatòries insulars i el premi és estar aquí», explica s’entrenador.
Aquest Campionat de Balears tocava organitzar-se a Ciutadella però sa situació per sa covid-19 va dur a passar-lo a Palma de Mallorca, amb una millor logística a sa badia, com si fossin cinc seus i sa coordinació de sa Federació Balear de Vela.
«Els nostres fillets estan molt animats, volen fer un bon campionat», diu Mascaró

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *