Sa falta de vent a sa badia de Ciutadella dona per bona sa jornada de dissabte des Trofeu Sant Antoni

Trofeu Sant Antoni-cnc
Compartir
As final tot ha quedat com estava dissabte vespre en ses parts altes de ses classificacions des Trofeu Sant Antoni 2021 de vela lleugera celebrat per es Club Nàutic Ciutadella, després de setmanes sense competir per sa pandèmia de sa covid-19.
Aquest diumenge migdia s’ha sortit enmig de la mar inclòs però tot i que donaven un poc de vent, aquest ha anat baixant as llarg des migdia, decidint finalment Es Nàutic no competir i donar per bons es resultats de ses proves de dissabte.
D’aquesta manera, després d’una primera jornada viscuda en es Moll de la Trona amb 58 participants entre ses quatre modalitats i un vent va per damunt des 10-12 nusos, Toni Mesquida ( CN Ciutadella) i Maria Gornès (CN Ciutadella) en Optimist; Diego Spinardi (CNC) i Martina Sánchez (CNC); David Ponsetí (CNC) i Maria Correa (Salsipuedes) en Làser 4.7 i Juan Pérez en el windsurf són els nous guanyadors des Sant Antoni 2021 que finalment s’ha pogut celebrar setmanes més tard de lo previst.
Trofeu Sant Antoni-cnc Trofeu Sant Antoni-cnc
Després d’entre tres i quatre proves celebrades dissabte a Ciutadella, així queden ses classificacions finals:
OPTIMIST
1. Toni Mesquida (CNC)
2. Bernat Soler (CNC)
3. Joan Sosa (CM Mahón)
1. Maria Gornès (CNC)
2.Roser Gregorio (CMM)
3. Blanca Sintes (CMM)
LÀSER 4.7
1.David Ponsetí (CNC)
2.Carlos Sánchez (CMM)
3.Ivan Romero (CMM)
1. Maria Correa (Salsipuedes)
2.Inés Abreu (CMM)
3. Aitana Cavaller (CNC)
OPTIMIST D
1.Diego Spinardi (CNC)
2.Josep Hernández (CN Villacarlos)
3.Bruno Sanz (CNC)
1. Martina Sánchez (CNC)
2. Aïna Arias (CNC)
TABLES
1. Juan Pérez
2. Llorenç
3. Juno Dunnet

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*