Primer dia Trofeu Sant Antoni del CN Ciutadella

Trofeu Sant Antoni- Windsurf
Compartir

Toni Mesquida i Maria Gornès en Optimist; Diego Spinardi i Martina Sánchez; David Ponsetí i Maria Correa en Làser 4.7 i Juan Pérez en el windsurf manen a sa primera jornada des Trofeu Sant Antoni 2021

A la fi es Club Nàutic Ciutadella ha pogut viure una jornada de vela lleugera. Ha estat tot aquest dissabte migdia, amb sa celebració de sa primera de ses dues jornades programades des Trofeu Sant Antoni 2021, que ara sí es pot dur a terme després d’haver-se ajornat per sa covid-19.
I passada aquesta primera diada de Sant Antoni, Toni Mesquida ( CN Ciutadella) i Maria Gornès (CN Ciutadella) en Optimist; Diego Spinardi (CNC) i Martina Sánchez (CNC); David Ponsetí (CNC) i Maria Correa (Salsipuedes) en Làser 4.7 i Juan Pérez en windsurf manen de moment a sa classificació provisional.
Dir però que en Optimist estan pendents d’una protesta que es ferà demà. Es Optimist i Làser  aquest dissabte han fet quatre proves i ses tables i Optimist D, tres.

Optimist: 

1. Toni Mesquida (CNC)
2. Bernat Soler (CNC)
3. Joan Sosa (CM Mahón)
1. Maria Gornès (CNC)

Làser 4.7

1.David Ponsetí (CNC)
2.Carlos Sánchez (CMM)
3.Ivan Romero (CMM)
1. Maria Correa (Salsipuedes)

Optimist D

1.Diego Spinardi (CNC)
2.Josep Hernández (CN Villacarlos)
3.Bruno Sanz (CNC)
1. Martina Sánchez (CNC)

Tables

1. Juan Pérez
2. Llorenç
3. Juno Dunnet

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*