Optimiste en Es Nàutic de cara a la Regata 100 Milles Entre Illes

Regata 100 milles entre Illes 2021
Compartir

Ja compta amb inscrits de Catalunya i apunta a la trentena de creuers

Ens trobam a només 40 dies ja de sa Regata 100 milles entre Illes 2021 que organitzarà si no hi ha res de nou es Club Nàutic Ciutadella i que sortiria dijous 1 d’abril, de sa costa de Ponent.

Regata 100 milles entre Illes 2021

Es Nàutic i sa seva secció de creuers que dirigeix Miguel Pons confien que a sa tercera 
sigui la vençuda i de fet, sa millora en sa situació de sa pandèmia de sa covid-19 a ses Illes Balears i a Menorca en particular animen as dirigents des CN Ciutadella. I més, en veure que aquesta primera edició està despertant expectació, ja que a 40 dies vista encara i amb sa situació excepcional en sa que ens trobam per es coronavirus, ja són una dotzena es creuers que s’han inscrit a sa Regata 100 Illes entre Illes 2021.
A més des gruix de sa flota CNC de creuers, ja s’han apuntat a aquesta inèdita cita embarcacions mallorquines i catalanes. Així ens ho confirma es mateix Miguel Pons, vocal de creuers des club i artífex de sa prova. “S’està animant, ja tenim varis inscrits de Catalunya i sembla ser que si el temps ens acompanya podríem fer récord d’inscrits. Crec que podríem arribar a més de 30”, pensa es veterà directiu, amb tot es respecte del món cap a sa situació actual sanitària.
Cal recordar sa Regata 100 Milles entre Illes ja es va voler fer el 2019 però es mal temps va impedir donar sa sortida. I el 2020 va ser sa covid-19 qui va frenar tal possibilitat.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*