Pesca Recreativa d'Es Nàutic-PEPO
Compartir

Un altre factor a estat també per es mal temps d’enguany

Es pescadors recreatius des Club Nàutic Ciutadella viuen molt pendents de com es va succeint s’actual situació de sa pandèmia de sa covid-19 i que manté dues setmanes més encara amb Fase-4 s’illa de Menorca.
A part però, a aquesta dura situació per es coronavirus, enguany s’hi ha afegit es mal temps a Menorca, principalment, es caps de setmana, que ha fet que no sigui gens senzill anar a fer sa pescada; ja sigui a títol personal o de sa mà des CN Ciutadella.
En Josep Camps ‘Pepo’, responsable de sa secció de pesca recreativa CNC, ens explica quina és sa situació, en nom des club i en primera persona, com a gran aficionat a sa pesca. «El tema d’anar a pescar, a nivell personal, no hi ha problema; és com practicar qualsevol altre activitat a l’aire lliure. El que passa és que duim ja uns mesos de mal temps continuat, per el que, en general, la gent no ha sortit massa a pescar».
A nivell concursos des Club Nàutic Ciutadella, que cada any presenta un calendari prou condensat, estava previst dur a terme es de Calamars aquest passat mes de gener però entre mal temps i s’empitjorament de sa situació, entrant a Fase 4, «en es club vam trobar que no era convenient promoure res que impliqués una trobada de més gent de la necessària», diu Camps, com a mesura de responsabilitat de l’entitat presidida per Rafel Torrent.
Una de ses dates marcades en vermell en aquest 2021 és es Campionat de Serrans, que arriba a sa seva 50 edició i que no es va poder organitzar el 2020, per sa covid-19. Un campionat molt especial per es CN Ciutadella i que s’estan preparant amb ganes. «El de Serrans està en l’aire, igual que la resta de campionats encara. Es decidirà segurament en funció de l’evolució de la situació general».
A nivell personal, Josep camps, com a pescador aficionat, reconeix que no són mesos senzills, pel que fa as seu ‘hobby’; tant per ell, com per tots es seus companys CNC. «Les ganes de sortir a la mar hi són però també entenc que l’ambient, degut a tot el que estem vivint, faci que hi hagi gent que no estigui tant animada i que tengui altres preocupacions i prioritats, familiars, de feina o de salut».
Des des CN Ciutadella «el que més desitjam és poder tornar com abans millor a la ‘normalitat’ i poder complir un calendari, que ara és impossible a l’hora de fixar dates».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *