Es germans Pere i David Ponsetí es preparen per un important 2021 pendents de s’evolució de sa covid-19

Pere i David Ponsetí
Compartir
Dos des grans referents esportius des Club Nàutic Ciutadella, es gemans, Pere i David Ponsetí, han començat a preparar ja s’assalt a un important 2021.
I ho fan clar, com sa gran majoria d’esportistes des país, molt pendents de s’evolució de sa pandèmia de sa covid-19, que en aquests moments no fa res més que complicar-se a tot s’estat. Tant un com altra s’entrenen sense acabar de poder tancar es seus respectius calendaris nacionals i internacionals, a l’espera de veure com avança es coronavirus.
En es cas des major des Ponsetí, Pere, aquests primers dies de 2021 està precisament intentant tancar sa planificació de l’any. De moment, en principi i a l’espera de veure si sa covid-19 ho acaba permetent, hi ha Copa d’Espanya, a Torrevieja.
A nivell general, es grans reptes de Pere Ponsetí per aquest 2021 seran “arribar a tot, sense presses i sense obssesionar-se.
L’any passat es reptes internacionals es van anular as “darrer moment”, ens comenta. Sa clara intenció, “fer es ‘planing’ de tot l’any per arribar a totes a aquests esdeveniments, que esperem que es facin. Poc a poc”.
Per sa seva banda David Ponsetí, igual que Pere, es marca anar “poc a poc i arribar en condicions a tot”, en una temporada del 2021 en sa què la seva preparació serà tota en Radial, categoria superior a sa seva edat.
Esperem que tot torni a sa normalitat i es reptes internacionals es puguin fer.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*