Pesca Solidaria Es Nàutic-QUICO
Compartir

 Ses captures es lliuraran a Càritas Menorca per aquest Nadal

Aquest dissabte Quico de Borja Camps, responsable de sa secció de pesca submarina des Club Nàutic Ciutadella, organitza a Ponent una jornada de pesca social solidària amb es suport de Club Nàutic Villacarlos i Amesub, sempre que sa meteorologia ho permeti. Una jornada que acabarà amb sa donació de ses captures a finalitats socials per a sa beneficència a ses persones amb necessitats alimentàries, a través de Càritas Menorca, més ara en aquestes dates nadalenques.

Es tracta d’una sortida de pesca com qualsevol altre dissabte normal, seguint sa normativa de pesca recreativa d’aplicació (quantitats màximes i talles mínimes, tall d’aleta de peixos segons normativa, boia, elements de seguretat, etc). Amb s’única diferència que una vegada finalitzada sa jornada oberta, es farà sa donació de peix a Càritas. També es pot dur arròs, pasta o lo que es desitgi.

Sa sortida serà a Ciutadella, damunt les 8 hores des matí, en es Club Nàutic Ciutadella; i es lliurement des peix, per part de tot aquell que vulgui, serà a les 13.00 hores, en es mateix Es Nàutic, amb Càritas Menorca present.

Una jornada de pesca particular, ja que aquell que pesqui per sa zona de Ciutadella i vulgui participar amb aquest acte solidari, es podrà lliurar en es Club, a migdia.

Recordar, que amb plena pandèmia de sa covid-19 hi ha una sèrie de normatives de Sanitat que s’han de complir a sa pescada, com sa distància social o mascareta per as lliurament de peix. En resum, extremar sa precaució sense crear cap aglomeració, tal com s’ha fet en els campionats de pesca recreativa enguany en Es Nàutic, mantenint en tot moment sa distància social.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *