Paper notable des prometedors palistes d’Es Nàutic en sa primera prova desa Lliga d’hivern a Maó

Lliga d'hivern piraguisme
Compartir
Aquest passat dissabte es va viure en aigües de Maó i organitzat per es CM Mahón sa primera prova de sa Lliga Hivern CMM, que a més va suposar també la primera prova de ses tres que componen es Jocs Escolars per aquest curs 2020-21, que promou es Consell de Menorca i sa seva conselleria d’Esports.
Amb més de 100 palistes de ses categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, Maó va celebrar una primera cita en sa què sa trentena de palista des CN Ciutadella van mostrar un molt bon nivell, competint fins as final per molts des podis en joc.
En Prebenjamí K1, en es 1.000 metres, victòria des CNC Lluís Pons mentre que en dones, tres primeres places per ses CNC Olivia Sans, Paula Martín i Alba Martín, en aquest ordre. A Benjamí, també as 1.000m, triomf de Marc Llompart i tercera plaça per Morell Márquez i a Aleví masculí, ja as 2.000m, domini aclaparador des CN Ciutadella, amb ses sis primeres posicions seves: Miquel Llompart, Albert Riera, Joan Vinent, Joan Campins, Ígor da Costa i Sergio da Costa; en dones, triomf de sa seva companya Berta Sans.
En Infantils i ja en es 3.000 metres, segona i tercera posició per Haize Quevedo i Iván Zornoza mentre que en Cadet homes, Marc Sans era cinquè a sa general i en dones, Eva Guerrero, quarta. Mateixa posició per Àlex Pons en Júnior homes as 5.000 metres.
I a part, menció molt especial per as ‘paracanoe’ d’Es Nàutic as 1.000 metres, Marc Cervera, present en ses aigües de Maó i donant es call, com tots es altres, clar que sí.
Sa segona prova de sa Lliga Hivern tornarà ser classificatòria per es Jocs Escolars i es celebrarà dissabte 28 de novembre, també en es Marítimo de Maó.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*