Uns 90 regatistes de totes ses illes donen vida as Farragut d’Es Nàutic i trofeu Illes Balears Làser Radial

Farragut
Compartir
Si una cita s’ha convertit ja en tot un clàssic de ses darreres dècades en sa vela menorquina i balear aquest és es Trofeu Almirall Farragut que organitza es Club Nàutic Ciutadella.
Si la setmana passada ses aigües de Ponent acollien s’aperitiu d’aquest certamen nàutic, amb sa prova des Creuers dominada per  Chica Txeca i Liberty, entre aquest divendres i diumenge dia 1 de novembre arriba es plat fort, amb es LXIV Trofeu Nacional Almirall Farragut; es 42 Farragut ‘Chico’ i es 21 Farragut Làser 4.7.
Per a sa cita a Ciutadella, segons Toni Mascaró, director tècnic de sa vela lleugera en es CNC, ses previsions són d’uns 90 regatistes participants, arribats des clubs de s’Illa, com també d’altres entitats de Mallorca i Eivissa, com sol ocórrer any rere any. Un Farragut 2020 per as que es darrer part meteorològic anuncia un temps «massa bo fins i tot», fa broma s’entrenador, amb poc vent.
Un trofeu organitzat per s’entitat presidida per Rafel Torrent que haurà de complir amb tot un protocol de mesures de seguretat i higièniques davant sa pandèmia de sa covid-19. Açò sí, programat amb sa màxima il·lusió en es Moll de la Trona, després de setmanes de dubtes sobre si es podria celebrar o no.
Cap de setmana llarg de Tots Sants complet a s’Illa i per as CN Ciutadella ja que paral·lelament as Almirall Farragut es viurà en Ponent es Trofeu Illes Balears 2020 per a sa classe Làser Radial, també fins as diumenge, organitzat per Es Nàutic i sa Federació Balear de Vela.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*