Chica Txeca, de Toni Pons, s’ha proclamat vencedor des Trofeu Faralló d’Aubarca 2020 de creuers

Chica Txeca-Trofeu Faralló d'Aubarca 2020 creuers1
Compartir
Es creuer Chica Txeca, de Toni Pons, amb bandera des Club Nàutic Ciutadella, s’ha proclamat aquest passat cap de setmana es flamant vencedor des Trofeu Faralló d’Aubarca 2020 de creuers.
Dissabte es va disputar sa primera prova, consistent en una sortida de davant es port de sa Colònia de Sant Pere, rumb as Cap de Farrutx, per anar a virar as petit illot des Faralló d´Aubarca i tornar as port de sortida.
Sa prova es va iniciar amb una fluixa brisa del nord de 7-9 nusos, amb rumb de cenyida directa per a virar as Farrutx. Un inici amb complicacions per a virar aquest cap, per petites rolanes i variacions des vent. Ja de tot d’una es va establir una lluita as capdavant entre es creuers, Chica Txeca (CNC), Aida i Lampo Rosso, virant es cap en aquest ordre. Mica en mica, es vent es va anar incrementant fins as 12-14 nusos, rumb popa, fins as Faralló i després de virar de nou en cenyida, aquí s’embarcació de Toni Pons es va destacar des seus rivals.
Sa virada de nou des Cap de Farrutx tornava a ser molt complicada, amb fortes encalmades que van afavorir a alguns creuers. A partir d’aquest cap, un través obert fins a s’arribada sense complicacions per a cap embarcació i Chica Txeca que per guanyar a Mallorca va invertir un temps de 2 hores i 41 minuts, mentre es segon a entrar feia 19 minuts més tard, amb fins a dotze classificats en la seva classe. A destacar sa joventut de sa tripulació que acompanyava as patró Toni Pons, entre nou anys es més jove i 20 es major.
Per sa seva part, S’AviMiki, s’altra creuer des CN Ciutadella present as trofeu mallorquí, es va classificar en una notable tercera posició, d’entre onze classificats de sa seva classe.
Ja a sa prova de diumenge, un curt triangle abalisat a sa badia, va estar marcada d’inici per sa falta de vent, començant més tard des previst, ja amb una brisa de 8-10 nusos del nord. Chica Txeca va tornar a imposar-se en aquest recorregut i per tant es proclamava nou campió des Trofeu Farralló. S’AviMiki va prendre sa decisió de no participar en aquesta prova final i emprendre es retorn a Ciutadella després de veure sa ‘meteo’ que informava de calma en es canal de Menorca.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*