A ses Canaletes tornar a rodar sa pilota

Pretemporada CCE Sant Lluís
Compartir

Pretemporada des equipos de Regional Preferent i Autonòmica femení del CCE Sant Lluís

Cinc mesos després, a tornat a rodar sa pilota a Ses Canaletes. Han estat mesos durs, de sacrifici per un bé comú, de pensar que si es feien ses coses bé, aquest moment tornaria, i a la fi a tornat! Es primers equips, masculí i femení, van iniciar sa preparació per a sa temporada 20/21 amb energies renovades, cares noves, projectes i reptes en comú, ser protagonistes de ses seves respectives competicions.

Es conjunt de Víctor Pérez va arrencar dilluns passat, amb 23 jugadors confirmats i cinc més que realitzaran sa pretemporada per a tractar de convèncer as cos tècnic que tenen cabuda en s’equip. Amb ses mesures de seguretat, a conseqüència de sa pandèmia covid-19, com a primera prova de superar, sa presentació de sa temporada per part de sa presidenta, Cati Fanals, i sa benvinguda as nou curs per part des responsable de sa secció, Kote Vidal, es jugadors de Pérez es van posar en mans des preparador físic, Aitor Guarino, per a tractar de, a poc a poc, anar agafant es to físic adequat per a sa tornada de sa competició.

Ahir dimarts va arribar es torn de ses al.lotes de Javier Zurbano. S’equip d’autonòmica, amb 26 jugadores en sa primera sessió i quatre baixes temporals per motius laborals, va començar sa seva marxa amb es nou projecte blau. Portava més d’una dècada Ses Canaletes sense posar un equip femení en competició, i per a aquest nou curs està tot preparat. En aquesta primera sessió, mateix procediment que amb s’equip masculí, protocol de seguretat per sa pandèmia COVID-19, presentacions i pilota a rodar.

A tots dos equips els esperen uns dies intensos de pretemporada, no obstant açò, sa il·lusió per un nou any, es temps d’inactivitat a causa de sa pandèmia i es nous projectes, curen tots es mals.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*