Més de 400 joves a nes projecte ‘Estiu per créixer’

Piragüisme Estiu-Es Nàutic
Compartir

Es Nàutic aporta tres joves a nes dia a dia d’un monitor de piragüisme

I en es Club Nàutic Ciutadella, amb un conveni amb s’Ajuntament de Ciutadella, tenim una col·laboració presencial amb tres joves, que venen aquests dies d’agost a veure com fem feina es monitors de piragüisme des CN Ciutadella.
“Un estiu per créixer” és un projecte que pretén ampliar el temps educatiu de gran part dels adolescents menorquins durant un mes de s’estiu en el que duen a terme una tasca educativa prèviament acordada i tenen s’oportunitat de seleccionar un entorn d’aprenentatge lligat a sa seva vocació vital, tot connectat amb una formació prèvia amb estreta col·laboració amb es centre educatiu de procedència.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*