Felip Moll, Es Nàutic, fa en solitari sa regata Barcelona-Sardenya-Barcelona, de 560 milles

Felip Moll-regata Mini Barcelona 2020
Compartir
Degut a sa cancel·lació de sa regata Mini Barcelona 2020 a causa de la delicada situació as país per sa pandèmia de sa covid-19, quatre minis, entre ells es regatista des Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, es van decidir a sortir en flota a fer un entrenament llarg. Es recorregut va ser Barcelona-Sardenya-Barcelona, 560 milles en solitari i amb reagrupament de flota a Sardenya.
Es mateix Felip Moll (CN Ciutadella) ens explica a Es Nàutic aquesta experiència, dins sa ‘nova normalitat’ per es coronavirus: “Hem tingut principalment poc vent, però amb dues tramuntanes d’uns 20-25qms a l’anada i a la tornada, que ens han permès fer planejades a més de 14 nusos. A banda d’açò, millorant estratègia, ‘routing’, ‘meteo’, energia i observant cada detall. Un equipàs i diversió màxima”.
Felip Moll-regata Mini Barcelona 2020

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*