Laura, Agueda i Yoselín-CCE Sant Lluís
Compartir

Laura Garrido (19), Agueda Pira (27) i Yoselin Mulato (26), s’han convertit en noves jugadores del CCE Sant Lluis de lliga femenina autonòmica per a anar completant sa plantilla de cara a sa nova temporada.

Sa primera d’elles, Laura Garrido arriba procedent de la UE Sami i ocupa sa demarcació de portera. Formada en sa pedrera de la UD Mahón, Laura serà una de ses porteres que competirà per un lloc en s’onze titular. Amb sa seva experiència en ses últimes temporades en s’equip samista, s’incorpora per a continuar creixent en es nou projecte lluisser.

Es segon des fitxatges és sa mallorquina, Agueda Pira, lateral procedent del CF Sporting de Mahón on ha militat sa darrera temporada. Amb passat futbolístic al At. Rafal (Mallorca), arriba a Ses Canaletes amb sa il.lusió des nou projecte i sumar en aquesta nova temporada després de un any on va anar de menys a mes a Bintaufa.

Tanca, de moment, es capítol d’incorporacions, sa també exsportinguista Yoselin Mulato. De nacionalitat colombiana, ocupa sa posició de lateral o migcampista per banda dreta, i compta amb un bagatge de tres temporades ensa categoria autonòmica amb es club de Bintaufa, després d’haver-se format en sa seva Colòmbia natal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *