Clara Villanueva, Estefa Rodríguez, Andrea García-CCE Sant Lluís femení
Compartir

Clara Villanueva (35), Estefa Rodríguez (27) i Andrea García (30), són es darrers fitxatges de s’equip femení autonòmica que estaran a ses ordes de Javier Zurbano. Procedents totes elles del CF Sporting de Mahón, compten amb passat en sa categoria autonòmica i fins i tot superior.

Clara Villanueva és una de ses que més experiència acumula en es futbol femení. Sa migcampista d’Es Castell, va estar enrolada durant sis temporades en el FC Barcelona, tres de elles dins es segon equip i tres dins es primer equip per després de sa seva sortida des club blaugrana acumular sis temporades en el Granada CF, tots ells en Primera Divisió. Com en es anys anteriors en es club de Bintaufa, Villanueva serà una de ses estendards de s’equip per as nou curs.

Estefa Rodríguez per part seva, també ha de ser un des referents ofensius de s’equip en aquest nou projecte. Amb passat en el Collerense a primera divisió, Ciutat de Palma i RCD Mallorca. Es seu gen competitiu i ambició com a principals virtuts fora des camp afegint sa seva qualitat ofensiva i sa seva visió de joc sa farán liderar a s’equip en aquest aspecte des joc.

Andrea García, per part seva, arribar as futbol femení fa poques dates, després de ser un referent en es món del voleibol. S’haver estat jugadora professional, encara que sigui en un altre esport, aporta aquesta experiència s’equip amb aquesta faceta. Es seus 184 centímetres d’altura, condicionen ses tasques defensives des rivals i és un hàndicap favorable per a s’equip.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *