Felip Moll-Es Nàutic
Compartir

Es regatista amb bandera des Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, torna a la mar, després d’uns mesos en terra a causa de sa pandèmia des coronavirus.

Després que cancel·lessin s’estat d’alarma es passat dia 21 de juny, Moll vaig dur sa seva embarcació mini Allevà cap as Moll de la Trona per tal de fer-li s’’antifouling’, algunes petites reparacions i millores, i posar-li a més dos suports nous de carbono+plaques solars noves. Ara Felip Moll comptarà amb un important avanç en es seu barco, amb dos panells de 110W, pila de combustible Efoy i un panell auxiliar de 80w més. «El color groc de l’orça i els timons són per les regles de Classe Mini, que ho exigeix per regates de tipus A oceàniques. Si el barco bolca és més fàcil des d’un helicòpter localitzar-te», diu Felip Moll.

Tot açò, pendent d’anar-ho provant ara en ses properes regates en ses que començarà a participar es regatista des CN Felip Moll-Es NàuticCiutadella, passat ja es confinament per sa covid-19.
I amb aquests importants canvis en sa seva embarcació i una dosi especial de motivació després de mesos sense competir, Moll avui fa es trasllat cap a Barcelona i la setmana següent viurà sa sortida de sa primera regata post-confinament.
Sa regata Base Mini Barcelona que viurà pròximament Felip Moll (CN Ciutadella) proposa un recorregut de 400 milles en solitari on els ‘skippers’ hauran de navegar en solitari i sense assistència, sortint de Barcelona cap a ses Illes Balears, passant per Sa Dragonera, Cabrera, Tagomago, Columbretes i remuntant fins a Barcelona. Es passos entre Illes poden arribar a ser molt tècnics, ja que és on més riscos apareixen, sobretot a causa des cansament acumulat. A més caldrà tenir en compte s’intens trànsit marítim de sa zona i ses canviants condicions meteorològiques.
Sa durada prevista en aquesta prova que viurà Moll és d’uns 4 dies (100 milles/dia) però segons ses condicions meteorològiques, aquesta pot variar de 3 a 6 dies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *