Tot a punt a n’Es Nàutic per donar es sus a s’escola d’estiu de vela i piragüisme

Escola Es Nàutic
Compartir

Dies de feina i il·lusions en es Moll de la Trona. Tot és a punt ja en es Club Nàutic Ciutadella perquè aquest pròxim dilluns dia 6 de juliol es doni es sus a una nova temporada de s’Escola d’Estiu 2020, unes estades estiuenques marcades lògicament enguany per sa pandèmia de sa covid-19 i tots es canvis que aquesta està suposant a sa societat i, com no, en es mateix CN Ciutadella.
Aquests passats dies s’han anat celebrant diferents reunions des monitors i es caps de ses dues seccions, Toni Mascaró en vela i José Luis Moles en piragüisme, a fi de complir as màxim totes ses mesures sanitàries establertes per part de sa conselleria de Salut des Govern Balear. I açò en un 2020 en es que s’èxit de demanda ha tornat a ser total en Es Nàutic, amb més peticions que mai tal vegada per venir a passar s’estiu en es club. Justament però en un curs en es què sa principal norma és sa de fer grups reduïts, a més de dur mascareta, mantenir ses distàncies de seguretat, etc.
Tot a punt idò per viure un estiu de dalt de tot en es Nàutic.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*