Es piragüistes d’Es Nàutic es troben a un mes vista des Balear 2020 de velocitat

Piragüisme-Entreno Moles
Compartir

Sa secció de piragüisme des Club Nàutic Ciutadella sembla anar deixant enrere poc a poc es mal somni de sa covid-19. Molts conscients encara que hi queda molt de camí per a recórrer fins a sa normalitat absoluta i que s’han de seguir respectant més que mai totes ses mesures de seguretat i higiene personal, es palistes d’Es Nàutic han començat a intensificar ses seves sessions preparatòries, ja que es més joves es troben a un mes de celebrar es Campionat de Balears de Velocitat 2020, de Benjamí a Júnior, que viuran a Alcúdia (Mallorca), en s’esperat retorn a ses competicions a la mar.

A més, es majors des club, de Júnior cap a munt, a finals d’agost tindran es Campionat de Balears 2020 de Caiac de Mar.

Després de sa mini aturada provocada per ses festes de Sant Joan i es major trànsit d’embarcacions en es port vell de Ciutadella, retornen amb força ses sessions amb sa direcció tècnica de José Luis Moles, amb es cap ja as dies 1 i 2 d’agost, dates de s’Autonòmic de Velocitat 2020, en es què hi prendran part 17 esportistes des CN Ciutadella.

Moltes ganes de tornar a competir ja en sa secció de piragüisme CNC, com sempre, respectant totes ses recomanacions que implica sa “nova normalitat” en sa què ens trobam a ses Illes Balears. Més, després de saber que des des passat dia 22 de juny ja es poden organitzar competicions d’esports individuals a l’aire lliure sense necessitat d’autorització de sanitat.

Açò sí, amb aforament de públic de màxim un 75% i 1000 persones a l’aire lliure. (distància mínima d’1,5 m. o màscara). I ses competicions a l’aire lliure amb participació massiva (pendent de definir es número) hauran de sol·licitar autorització i complir un protocol obligatori.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*