El Sant Lluís treu equip femeni de futbol-11

CCE Sant Lluís
Compartir

Es club anuncia que participarà en sa lliga Autonòmica de fútbol por primera vegada en sa seva historia

Es CCE Sant Lluís anuncia, amb especial alegria i motivació, sa inscripció d’un equip femení de futbol onze que participarà a ses competicions de sa categoria Autonòmica i omplirà es buït dixat per Sporting de Mahón.
Sa junta directiva de s’entitat, davant un escenari favorable, ha decidit apostar per un projecte il·lusionant i nou en es quasi cinquanta anys d’història des Centre Cultural i Esportiu.
Sa secció de futbol blava porta anys fomentant sa pràctica d’aquesta disciplina en s’àmbit femení. El Sant Lluís ha format un bon nombre de jugadores que en acabar sa seva etapa infantil o, darrerament, en edat cadet, han participat d’altres projectes on han tingut un recorregut destacat, tant individualment com en s’obtenció resultats col·lectius notables a nivell balear.
En dates futures s’anuncià sa confecció de sa plantilla i des seus responsables tècnics. Sigui com sigui, una iniciativa estimulant per a sa entitat lluissera, que tanmateix mantindrà paral·lelament es grup de futbol femení, que es va activar fa unes temporades, d’un perfil més social i pro activitat física.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*