caiac
Compartir

Després de gairebé dos mesos sense poder-ho fer, un nombre important de piragüistes des Club Nàutic Ciutadella ha començat aquest dimecres a fer activitat novament damunt s’aigua, arran de s’autorització des Govern espanyol perquè es atletes no professionals reprenguin sa preparació física sobre es terreny; en aquest cas, ses aigües de Ciutadella.

Avui matí es preparador d’Es Nàutic, José Luis Moles, ha retornat a ses sessions i ho ha hagut de fer com a mesures de seguretat i prevenció, amb grups reduïts de menys de deu alumnes i sempre amb cita prèvia; o sigui, demanant as CNC permís per a practicar amb en Moles.

Es preparador ha ideat de moment fins a quatre torns de feina, es dilluns, dimecres i divendres, de matins i capvespre, amb dobles sessions, per complir amb ses normatives que arriben de Madrid, quant a s’activitat a la mar.
Moltes ganes, nirvis i il·lusió en aquest esperat retorn en es Moll de la Trona per tots aquests/es piragüistes des CN Ciutadella que ja fan activitat, amb s’autorització demanada prèviament as club i amb Moles com a coordinador.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *