58 ‘regatistes’ a nes I Campionat Virtual Regatta 2020 Club Nàutic Ciutadella

Navegació On line Es Nàutic
Compartir

Ahir fosquet gairebé 60 regatistes de tots es clubs de Menorca es van citar davant es seus aparells tecnològics per viure una entretinguda primera jornada des I Campionat Virtual Regatta 2020 Club Nàutic Ciutadella.

Un esdeveniment que cerca alleujerir aquesta espera per tornar ja a la mar, per mor de s’aturada a causa de sa covid-19, i què va contar amb 58 regatistes presents. Açò va dur a s’organització des CN Ciutadella a formar directament tres grups d’Or, Plata i Bronze.
A manca de sa jornada final que es viurà avui fosquet a partir de les 19:30 hores, en es grup Or, domini de representants des CM Mahón, ja què Javi Melià, Manel Barber i Jordi Ferrà ocupen ses tres primeres posicions. Es regatista del CNC, Pepe de Sintas, que va donar sa nota as torneig de Maó, és quart a sa classificació.
Quant as grup Plata, en aquest cas, domina es regatista del CN Villacarlos Vicenç Marí, seguit de Pedro Gardés (CM Mahón) i de s’amfitrió Bernat Soler (CN Ciutadella). Ja en es grup de Bronze, van davant Manuel Pardo i Cati Labiano des CM Mahón i Maria Gornès, del CN Ciutadella, és tercera

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*