Foto: Archivo Toni Pons Barro
Compartir

Es Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports des Consell Insular de Menorca llença una enquesta per conèixer com afecta a sa gent jove menorquina sa crisi generada per sa COVID-19. Volem detectar ses seves necessitats amb sa finalitat de posar en marxa mesures concretes per fer front as desafiament en aquest temps d’excepció.

Sa situació actual afectarà molts col·lectius, però especialment a ses i es joves. És un sector de sa societat que, ja abans de sa crisi des COVID-19, es trobava moltes dificultats per independitzar-se, d’accedir as món laboral o de tenir accés a sa universitat o estudis superiors. Amb aquesta nova situació, tots aquests aspectes s’han vist agreujats.

A partir d’aquesta iniciativa, es Consell Insular de Menorca vol tenir una fotografia més àmplia de sa situació, que aquesta crisi ha provocat, des col·lectiu jove de Menorca.

Des des Servei de Joventut des Consell Insular de Menorca i des diferents ajuntaments de s’illa ja s’està treballant per elaborar un pla d’acció que doni resposta sa complicada situació que viuen i viuran ses i es joves, i que ha de centrar-se a donar recursos a sa joventut de Menorca perquè pugui seguir amb es seu projecte de vida.

Qualsevol jove de Menorca que tengui entre 14 i 30 anys podrà respondre s’enquesta, i es plaç per fer-la acabarà dia 15 de maig de 2020.

És per aquest motiu que us demanem que feu arribar aquesta enquesta a totes i tots es joves que tingueu contacte.

Podeu accedir a s’enquesta a través de sa pàgina web de www.injovemenorca.com o as següent enllaç: https://forms.gle/xzBGY7Ny65kYChhx5

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *