El veterà Miguel Pons, d’Es Nàutic, comença a navegar ‘on line’ fins Grècia o Croàcia

Navegació On line Es Nàutic
Compartir

Es veterà creuerista i vocal de sa junta directiva del Club Nàutic Ciutadella, Miguel Pons, ha decidit posar-se a ‘navegar’ en ple confinament per es Covid-19, ‘on line’, evidentment.

Una aventura començada per en Miguel Pons i sense una destinació definida. No és una regata, sa seva idea és només navegar “i veure fins on puc arribar. Avam si puc fins a Grècia o Croàcia”, ens conta, sense haver fet massa càlculs encara de quant pot tardar en arribar.
Des des passat dissabte capvespre va començar sa darrera aventura des directiu del CN Ciutadella, ja què va sortir de Ciutadella en navegació virtual direcció W i després de dues hores va canviar de rumb NE, navegant tota sa nit amb poc vent. As matí va canviar es rumb as 135º a S de Sardenya, punt a on ha arribat avui dimarts.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*