Paco Vallejo
Compartir

Leinier Domínguez Pérez i Paco Vallejo són ses grans estrelles des “Tancat de Mestres” d’escacs en línia que es disputa aquest divendres

Aquest divendres dins es programa d’activitats des I Open Chess Internacional Illa de Menorca, organitza un torneig online tancat de mestres (Blitz a 3 minuts sense increment).

A falta de partides presencials, es “I Open Chess Internacional Illa de Menorca” ha decidit organitzar per a aquest divendres un torneig en línia de primer nivell.

Es que s’ha anomenat “Tancat de Mestres” i en què participaran fins a 20 escaquistes, alguns d’ells tan destacats com es cubà Leinier Domínguez Pérez, o es menorquí Paco Vallejo.

Es torneig, organitzat per es Cercle Artístic de Ciutadella, serà baix sa modalitat Blitz a tres minuts sense increment, i s’oferirà en directe per Youtube a través des canal des jugador menorquí David Pons.

Es Gran Mestre cubà Leinier Domínguez Pérez, actual número 14 del món amb un ELO de 2.758, és una de ses grans atraccions. Ha estat quatre vegades campió de Cuba i campió del Món de semiràpides a 2008.

Sa gran basa nacional és Paco Vallejo, millor jugador de sa història d’Espanya. Ha estat campió del Món sub 18 i actualment està en es Top 30.

Es GM indi Gukesh D, actual millor jugador del Món de sa categoria sub 14, i amb un ELO de 2.563, és una altra de ses referències. Ha estat es segon escaquista més jove de sa història a aconseguir es títol de Gran Mestre.

Podríem destacar :
– GM Gukesh D (Índia): actual millor jugador del món sub14, amb un ELO de 2563, segon jugador més jove de la història que aconsegueix el títol de Gran Mestre.
– MI Sabrina Vega (Espanya): 5 vegades campiona d’Espanya femenina i 8 vegades de categories base.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *