S’Embui en classe Quatre i Atria en Tres dominen sa Lliga Anual de Creuers 2020 d’Es Nàutic

Lliga de Creuers d'Es Nàutic CNC
Compartir

S’Embui en classe Quatre i Atria en Tres dominen sa Lliga Anual de Creuers 2020 d’Es Nàutic

Celebrades ses proves Tercera, Quarta i Cinquena de sa Lliga Anual de Creuers de Club Nàutic Ciutadella, amb un gran ambient i participació, mana de moment sa classificació domèstica, en sa Classe Quatre, es creuers S’Embui, seguit del Carpe Diem. I en Classe Tres, primer és l’Atria, seguit per Chica Txeca i Wanderlust.
Aquest passat diumenge es celebrava en aigües de sa badia de Ciutadella sa quarta regata de creuers de sa Lliga Anual des CN Ciutadella, amb un recorregut Sobrevent-Sotavent. Dia polit amb vent fluix entre sis i vuit nusos, un regal perquè sa previsió era de zero vent. I entretinguda lluita as capdavant de sa prova entre es tres primers, decantant-se as final sa victòria en Classe Tres a favor del Chica Txeca, seguit de Atria i en tercera plaça Wanderlust. En sa Classe Quatre, S´Embui no va donar opció a cap des seus rivals, entre es que S’aviMiki estrenava es seu nou creuer.
Vist que ses condicions eren molt agradables es va acordar entre es participants aprofitar per a celebrar una altra prova, en aquesta es resultat en Classe Tres va ser de victòria a favor de Atria, seguit de Chica Txeca i Wanderlust. En Quarta, S´Embui repetia triomf.
I dues setmanes abans, es CN Ciutadella organitzava també en aigües de Ponent sa tercera prova de sa Lliga Es Nàutic, amb un recorregut costaner a virar una balisa davant Far Nati, després de virar una balisa de desmarcatge as vent i vorejar es caps de Bajolí i Cap de Menorca, amb retorn a sa bocana des port de Ciutadella. Vuit creuers en sa línia de sortida amb un dia primaveral i vent d’intensitat just as límit. Sa regata va transcórrer plaguda i tranquil·la, virant sa primera balisa s’Atria, que seria superat per es Chica Txeca, posició que ja no deixaria fins a s’arribada. Es resultat final, una vegada compensats ess temps, seria de victòria per Chica Txeca, per davant Atria i Wanderlust.
I sense aturar, sa pròxima cita d’aquesta entretinguda Lliga Anual de Creuers del CN Ciutadella serà es pròxim diumenge, dia 8 de març.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*