Cinc campionats de Menorca per Es Nàutic a s’insular de piragüisme a Santandria

Compartir

Cinc campionats de Menorca per Es Nàutic a s’insular de piragüisme a Santandria

Un grup ben nombròs de categoria Benjamí fins Veterà va donar visa aquest dissabte en es Campionat de Menorca d’Hivern 2020 de piragüisme, que suposava es tret de sortida a l sa primera prova des Jocs Esportius Municipals 2020 i també era prova d’Esport en Edat Escolar, també amb competició de ‘Paracanoe’.
Un Insular organitzat per es Club Nàutic Ciutadella amb uns 60 palistes des tres clubs de Menorca i que va deixar amb es títiol de Menorca a cinc esportistes d’Es Nàutic: Miquel Llompart i Berta Sans en Benjamí, Albert Riera en Aleví, Marc Sans en Infantil i Josep Marquès en Júnior.
A part, segones posicions d’Es Nàutic per Marc Llompart en Benjamí, Joan Vinent en Aleví, Jordi Marquès en Júnior i Toni Moll en Veterans. Tercers des CNC hi acabarien a sa platja de Ciutadella i en una polida jornada de caiac, Nàdia Salvador (Infantil), Josep Mª. Marquès i Pili Cornejo en Veterans.
Sa resta de destacats des club presidit per Rafel Torrent serien: Haize Quevedo (4), Iván Zornoza (5) i Neus Riera (4) a Infantil, Miquel Salord (5) i Joan Llabrés (6) a Cadet i Alex Pons (4) a Júnior.
Un Insular que complia amb es compromís des Consell Insular de Menorca amb s’esport per a tothom. Tothom hi participà.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*