Intens cap de setmana de vela a Mallorca i Ciutadella per Es Nàutic i es seus regatistes

Jordi Torres Copa España Laser Radial del Masnou
Compartir

Intens cap de setmana de vela a Mallorca i Ciutadella per Es Nàutic i es seus regatistes

Jordi Torres Copa España Laser Radial del Masnou

Sa flota des Club Nàutic Ciutadella està a punt ja a Mallorca. Aquest dijous marxaven s’entrenador Bernat Pons i dos regatistes, Toni Vidal i Jack Vinnie, es dos regatistes que van representar Menorca as Jocs IGA 2019 de Gibraltar. I a Mallorca s’hi van afegir David Ponsetí i Jordi Torres, que en passat Campionat de Balears Làser Radial van obtenir molt bon resultat, dins el Top 10. Ells quatre representes a Es Nàutic en aquest nou Campionat de Balears 2020 de Làser Radial, on està previst fer proves fins diumenge.
Comenta es director tècnic del CNC, Toni Mascaró,que guanyar a s’Estanyol, a Mallorca, “està complicat perquè hi haurà alguns dels millors d’Espanya. Però tot està obert i hi anam a fer bons resultats”, diu es preparador.
A Palma de Mallorca en aquest Balear 2020 s’esperen unes condicions climatològiques de massa bonança i si bufa fort en vent “tenim més possibilitats ja que els nostros regatistes del CNC estan amb molt bona forma física i ho fan valer”, diu Mascaró.
També aquest cap de setmana a Ciutadella i de sa mà des CN Ciutadella es celebrarà un esdeveniment esportiu divertit i educador; unes regates per equips on grans i petits estaran mesclats, també entre clubs de Menorca. Així es més veterans mostraran as més novells i fent equip, malgrat ser de clubs diferents. Seran devers 28 sortides i arribades, sensa pausa, i si dona temps, disputaran una ronda final a Ponent. Tothom, pares, entrenadors i altres regatistes més grossos, participen i ajuden amb s’organització de sa regata.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*