Mitja Marató Fornells
Compartir

Cabecera Mitja Marató Fornells

Sa Mitja Marató de Fornells estrena recorregut de 10 KM i obre inscripcions amb preus bonificats

Sa cursa, que arriba a sa seva vuitena edició, sortirà d’Es Mercadal es proper 18 d’abril i compta amb 500 places

Mitja Marató Fornells

Sa vuitena edició de sa Mitja Marató de Fornells obre aquest dijous ses seves 500 places disponibles amb 48 hores de preus promocionats. Sa cursa, que organitzen Elitechip i Biosport Menorca, i que compta amb es patrocini de sa Fundació Foment de Turisme de Menorca, comptarà amb un nou recorregut per as 10 kilòmetres més atractiu i d’una sola volta, mentre que per es 21 kilòmetres es mantindrà es que es va estrenar as 2019. Tota sa informació de sa competició es troba a sa web www.mitjafornells.com.

S’esdeveniment començarà dissabte 18 d’abril a les 17.30 hores amb sa sortida des 21 kilòmetres des de Es Mercadal, mentre que es 10 kilòmetres sortiran a les 18 hores d’un punt des Camí de Tramuntana direcció a Fornells, propiciant així un recorregut sense voltes, més directe i atractiu.

Mitja Marató Fornells

Ses inscripcions, que es faran via sa web elitechip.net, s’obren aquest dijous, dia 23 de gener, a les 12 hores des migdia i durant 48 hores comptaran amb un preu bonificat de 15 euros per sa cursa de 10KM i de 16 euros per es 21KM. A
partir de les 12 des migdia des dissabte, 25 de gener, es preus seran 17 i 19 euros, respectivament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *