Es palistes d’Es Nàutic firmen una històrica tercera posició per equips en es Trofeu Sant Sebastià de Palma

Trofeu Sant Sebastià 2020 de kakac
Compartir

Es palistes d’Es Nàutic firmen una històrica tercera posició per equips en es Trofeu Sant Sebastià de Palma

Trofeu Sant Sebastià 2020 de kakac

Un dissabte realment per a enmarcar es que van viure ahir es grup de més de 20 palistes des Club Nàutic Ciutadella que van participar en es Trofeu Sant Sebastià 2020 de piragüisme, en el preciós Parc de la Mar de Palma de Mallorca. Es representants d’Es Nàutic dirigits per es director tècnic, José L. Moles, firmaven una tercera plaça final per equips  sense precedents, sumant 290 punts i acabant només per darrera del guanyador, RCN Palma, i del RCN Port de Pollença.

Dins d’una actuació en general espectacular des palistes del CNC, destacar de dissabte ses primeres places sembrades per Berta Sans en Benjamí Dama i d’Albert Febrer en Aleví Homes B. També, flamant segona plaça final per a Miquel Llompart en Benjamí Home i ses terceres posicions i també podi per tant per a Marc Sans (Infantil Home A), Josep Marquès (Júnior Home) i des veterans Toni Moll (40-44 anys) i de Jospe M. Marquès (50-54 anys).
En resum, brillant posada en escena en aquest 2020 des CN Ciutadella.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*