Es Nàutic, a punt per acollir aquest cap de setmana es Trofeu Sant Antoni 2020

Trofeo Sant Antoni
Compartir

Es Nàutic, a punt per acollir aquest cap de setmana es Trofeu Sant Antoni 2020

Trofeo Sant Antoni

Aquests pròxims dies 18 i 19 de gener ses aigües de Ciutadella acullen una nova edició des Trofeu Sant Antoni 2020 de vela lleugera, un esdeveniment clàssic ja de la mar a Menorca i que ajuntarà aquests dos dies a Ponent ses classes Optimist, Optimist D, Làser 4.7 i Làser Radial.
Aquest Trofeu Sant Antoni 2020 és puntuable per es Gran Premi Consell Insular de Menorca d’Optimist i en principi, organitzat de nou per es Club Nàutic Ciutadella, hi ha programades sis proves (tres cada dia), de ses quals, com informen ses bases des trofeu, se n’ha de dur a terme mínim una perquè tengui validesa, sense fer-ne més de quatre en un dia.
Tot a punt per tant en Es Nàutic perquè sa flota des club i de sa resta de s’illa es fiqui a la mar, molt pendents com sempre des que ens pugui deparar es temps meteorològic.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*