140 esportistes a sa 1a Trobada de Futbol Prebenjamí

Compartir

140 esportistes a sa 1a Trobada de Futbol Prebenjamí

Es passat dissabte va tenir lloca sa 1a trobada conjunta de tots es equips que participen a ses Trobades de Futbol Prebenjamí que organitza es Consell Insular de Menorca.

S’objectiu d’aquestes trobades és fomentar ses relacions des esportistes des diferents clubs i municipis, fent que s’esport des futbol sigui molt més que una competició.

 Aquesta trobada, que ha tingut lloc després que des des mes d’octubre s’hagin trobat es equips per zones per compartir jornades de futbol on es fiets i fietes s’inicien en sa competició de manera recreativa, es va realitzar a ses instal·lacions de San Marçal i va reunir a 140 fiets i fietes des diferents clubs de ’illa.

 S’activitat des futbol va ser sa principal protagonista tot i que també practicaren diferents activitats multiesportives. Per acabar, en consonància amb un des aspectes que Integrasport està promovent a tots es clubs de s’illa, posaren en pràctica un des hàbits saludables gaudint d’una peça de fruita.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*