Torres, Ponsetí i De Sintas, d’Es Nàutic, seran as Campionat d’Espanya de Làser Radial

balear 2
Compartir

Torres, Ponsetí i De Sintas, d’Es Nàutic, seran as Campionat d’Espanya de Làser Radial

balear 2

Malgrat haver de viure un cap se setmana estrany en aigïes de Mallorca, a Can Pastilla, èxit des Club Nàutic Ciutadella, que ha col·locat a tres des seus regatistes, Borja Torres, David Ponsetí i José Mª. de Sintas, en es pròxim Campionat d’Espanya 2020 de la classe Làser Radial que es viurà sa darrera setmana des proper mes de febrer a Alacant.
Aquest cap de setmana en es Trofeo Jordi Calafat, que era com sempre Campionat de Balears 2020 de Làser 4.7, Torres i Ponsetí aconseguien confirmar es seu billet as Nacional i De Sintas es classificava també dins s’equip de ses Illes Balears juntament amb es seus dos companys des CN Ciutadella.
Aquest diumenge, darrer dia d’Autonòmic a Palma de Mallorca, només es podia fer una prova i De Sintas era tercer, Ponsetí quart i Torres, el 8. Així, Torres acabava com a subcampió balear sub 16, Ponsetí quart també sub 16 i en fèmines, Laia Mendoza, era 13ª femenina.
“Felicitats al gup per el seu comportament, esportivitat i resultats perquè tres del CNC classificats és un bon resultat per el grup i el club. Felicitats a tots i cada un per l’esforç i la feina feta”. Paraules de Toni Mascaró, director tècnic de la secció del CN Ciutadella.

balear 2

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*