Visita del Atlético Villacarlos a s’Hospital Mateu Orfila

Visita AtVillacarlos al hospital
Compartir

Visita del Atlético Villacarlos a s’Hospital Mateu Orfila

Visita AtVillacarlos al hospital

Visita AtVillacarlos al hospitalUna representació des club Atlético Villacarlos d’Es Castell ha visitat avui matí s’Hospital Mateu Orfila per a entregar obsequis a sa planta de Pediatria.

Sa comitiva solidària des club estava formada per Ramon Moreno, en representació de sa directiva de s’entitat esportiva; es segon entrenador Julián Calzada; s’entrenador des porters Martí Sintes i un grup de set jugadors de sa categoria Divisió d’Honor juvenil, de 17 i 18 anys.

Sa supervisora d’infermeria de sa planta de TocoGinecologia, Isabel Aragón, ha rebut es representants de s’equip de futbol i, junts, han visitat ses habitacions des dos pacients pediàtrics i es dos nounats que es troben ingressats per entregar material esportiu des club, com pilotes que es propis jugadors han signat.

Visita AtVillacarlos al hospital

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*