ponsetís
Compartir

Començament de 2020 frenètic per es germans Pere i David Ponsetí d’Es Nàutic

ponsetís

Després d’una petita aturada competitiva per gaudir a casa de ses festes de Nadal, es tàndem de germans, Pere i David Ponsetí, es preparen per tornar a sa càrrega en aquest 2020 i afrontar un inici d’any realment complex, tant per ells com per es seus companys des Club Nàutic Ciutadella.

Es major de sa parella, Pere, dins sa primera setmana de febrer assistirà a sa Concentració amb sa Real Federación Española de Vela, a Santander, mentre que en David,es pròxims dies 10, 11 i 12 d’aquest mateix mes de gener, participarà en es Campionat de Balears 2020 de sa classe Làser 4.7 i ho farà amb una expedició de més regatistes des CN Ciutadella, de sa mà des tècnic, Toni Mascaró.

A més, David Ponsetí, entre es dies 15 as 23 de febrer serà en es Campionat d’Espanya Làser 4.7, a Alacant, acompanyat també per Borja Torres i, tal vegada, amb algun regatista més classificat des CNC.
Aquests pròxims mesos arriben per tant molt carregats, ja que també hi ha es Radial que farà Jordi Torres, malgrat que serà gairebé impossible fer-ho tot (4.7 i Radial) perquè no dona temps a descansar. En Radial hi ha es dies 24-26 de gener es Campionat de Balears; 6-9 de febrer sa Copa d’Espanya a Torrevieja i 26 Febrer-1 març es Campionat d’Espanya, a Cádiz.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *