Pepe de Sintas i Laia Mendoza, subcampions làser 4.7 a nes ‘Ciutat de Palma 2019’ 

CNC-Ciutat de Palma Laser
Compartir

Pepe de Sintas i Laia Mendoza, des CN Ciutadella, subcampions làser 4.7 a nes ‘Ciutat de Palma 2019’ 

Es regatistes des Club Nàutic Ciutadella han tancat un brillant cap de setmana enfora de ses nostres aigües. Si en es Campionat d’Espanya celebrat a Melilla es subcampió absolut era David Ponsetí i Borja Torres acabava amb una digne posició 27 en sa seva estrena en Làser 4.7, gairebé igual de bé anaven ses coses per Es Nàutic en es prestigiós ‘Ciutat de Palma 2019’ celebrat en aigües mallorquines.

Es nou subcampió absolut d’aquesta edició, en sa categoria Làser 4.7, era Pepe de Sintas, mentre que Laia Mendoza finalitzava subcampiona de Làser 4.7 femení, amb molt bona actuació a més de sa resta de sa flota ciutadellenca.
En es mateix campionat ‘Ciutat de Palma’ d’enguay, en categoria Làser Radial, destacava sa quarta plaça de Jordi Torres i una gran actuació de Toni Vidal, dins un cap de setmana de molt bon nivell de tot es grup a sa capital balear.

2 Comentarios

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*