David Ponsetí es fa amb sa Copa Federació de Laser 4.7

Compartir

David Ponsetí es fa amb sa Copa Federació de Laser 4.7

Borja Torres, Tercer, guanya el bitllet per es Campionat d’Espanya

BORJA-DAVID 2

Exit gros de sa flota des Club Nàutic Ciutadella en sa Copa Federació celebrada aquests dies a Eivissa i a on David Ponsetí ha estat es flaman guanyador en Làser 4.7 mentre que Borja Torres ha fet tercer i s’ha fet amb es bitllet per es pròxim Campionat d’Espanya, acompanyant així a Ponsetí. Podi per tant gairebé del tot d’Es Nàutic en una Copa Federació en sa què Borja Torres abans no s’havia pogut classificar per es Nacional abssolut i se la va jugar en es campionat sub 16 que només es podien repescar dues places i Torres va ser primer.BORJA-DAVID 2Mentre, David Ponsetí ja no es jugava res,en una Copa Federació de molt vent, amb sa segona prova amb 20-25 nusos i força 6 a Eivissa, disputant-se quatre proves diumenge després de quedar a terra dissabte, passant de 30 nusos de vent. Després es vent va baixar de força però Ponsetí de quatre proves va fer tres primers; domini abssolut i Torres molt bé, sempre en llocs de podi. Sabia que es jugava sa classificatòria i va ser un poc més conservador per assegurar es punts.
Per altra banda, es Optimist, ens comentava Toni Mascaró, “ho van passar un poc malament; massa vent i van patir resultats irregulars. Un èxit perquè tot i la gran ventada, els set fillets, molt tendres, van aguantar i no es van retirar de cap prova”, deia Mascaró.

Neus Soler, amb només 9 anys, a ses dues primeres proves es va reservar i va competirs es dues següents. Per tant, camí correcte de sa flota Optimist, jove i amb marge de millora encara.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *