David Ponsetí es fa amb sa Copa Federació de Laser 4.7

BORJA-DAVID 2
Compartir

David Ponsetí es fa amb sa Copa Federació de Laser 4.7

Borja Torres, Tercer, guanya el bitllet per es Campionat d’Espanya

BORJA-DAVID 2

Exit gros de sa flota des Club Nàutic Ciutadella en sa Copa Federació celebrada aquests dies a Eivissa i a on David Ponsetí ha estat es flaman guanyador en Làser 4.7 mentre que Borja Torres ha fet tercer i s’ha fet amb es bitllet per es pròxim Campionat d’Espanya, acompanyant així a Ponsetí. Podi per tant gairebé del tot d’Es Nàutic en una Copa Federació en sa què Borja Torres abans no s’havia pogut classificar per es Nacional abssolut i se la va jugar en es campionat sub 16 que només es podien repescar dues places i Torres va ser primer.BORJA-DAVID 2Mentre, David Ponsetí ja no es jugava res,en una Copa Federació de molt vent, amb sa segona prova amb 20-25 nusos i força 6 a Eivissa, disputant-se quatre proves diumenge després de quedar a terra dissabte, passant de 30 nusos de vent. Després es vent va baixar de força però Ponsetí de quatre proves va fer tres primers; domini abssolut i Torres molt bé, sempre en llocs de podi. Sabia que es jugava sa classificatòria i va ser un poc més conservador per assegurar es punts.
Per altra banda, es Optimist, ens comentava Toni Mascaró, “ho van passar un poc malament; massa vent i van patir resultats irregulars. Un èxit perquè tot i la gran ventada, els set fillets, molt tendres, van aguantar i no es van retirar de cap prova”, deia Mascaró.

Neus Soler, amb només 9 anys, a ses dues primeres proves es va reservar i va competirs es dues següents. Per tant, camí correcte de sa flota Optimist, jove i amb marge de millora encara.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*