Sa 1ª Trobada d’Atletisme divertit reuneix a 100 escolars

Atletisme Divertit1-Es Mercadal
Compartir

Sa 1ª Trobada d’Atletisme divertit reuneix a 100 escolars

Atletisme Divertit1-Es Mercadal

Dissabte passat, dia 23 de novembre, va tenir lloc sa 1ª trobada d’Atletisme Divertit de sa temporada 2019-20. Es va realitzar as poliesportiu municipal de Mercadal i va comptar amb sa participació de 100 fiets i fietes de diferents centres educatius de Menorca.

S’atletisme divertit és una activitat organitzada conjuntament entre es Consell Insular de Menorca i sa Delegació d’Atletisme. S’Atletisme divertit va adreçat as alumnes de 3r a 6è des diferents centres educatius de primària que participen per equips.

As llarg de sa temporada s’organitzen 3 proves a diferents instal·lacions municipals de s’illa. A més, es mes de març tindrà lloc sa final insular. S’equip guanyador participarà as Campionat Nacional d’Atletisme Divertit. 

Atletisme Divertit1-Es Mercadal

En ses trobades tots es atletes de s’equip disputen individualment totes ses proves (Carrera 10×10; Salt lateral; Llançament de pilota medicinal i Doble salt; Llançament de javalina blana) i un des dos relleus (Relleus de velocitat i Relleus amb obstacles). I en sa final des 5 atletes que conformen un equip, tots realitzaran individualment una prova de concurs, i per equips realitzaran es relleus i es Gran Prix. Sa trobada final acabarà amb es “Relleu de l’Amistat”, on es convida as familiars, mestres i tècnics a participar.

Amb aquesta activitat, es servei d’Esports segueix apostant per sa promoció de sa pràctica esportiva educativa en edat escolar, en un format que s’adapta a ses característiques des escolars, i en col·laboració amb es centres educatius.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*