Tir Lliure – Per què no un “Bàsquet Menorca” femení?

Compartir

Tir Lliure

Per què no un “Bàsquet Menorca” femení?

Ara que tornam a viure dies de “vino y rosas“, al bàsquet menorquí, concretament en sa versió masculina, em faig una pregunta, Per què no un Bàsquet Menorca” femení?. A més d’aquesta pregunta, intent cercar comparacions amb èpoques no tant llunyanes, però que van suposar un atuèntic esgavell econòmic pels clubs. 

És clar que només tenim un equip en la “elit”, però és innegable que aquest equip està fent ses coses d’un altra manera, amb més seny i mostrant quin és el camí per créixer. Al Llevant insular s’està gestant un altre projecte amb intencions mitjanament clares de pujar a EBA, el CB Es Castell, que pot fer créixer, encara més, el bàsquet menorquí, però convé que aquest creixement no sigui com el de fa uns anys i esper que n’haguem après d’aquella experiència.

Foto d’arxiu del partit femení  CB Jovent-CD Alcázar de la passada temporada

Però si hi ha un bàsquet al qual li vindria bé créixer a Menorca aquest és el femení. S’altre dia, en una conversa informal amb una persona molt vinculada al bàsquet, sortia el tema del bàsquet femení i el fet de que algú s’animi a donar la passa. Ara per ara crec que és el creixement més sensat que li fa falta a l’esport de la cistella a la nostra illa.

Hi ha clubs amb una estructura sòlida, que de ben segur ho podrien assumir, amb seny, per no repetir errors del passat. Ciutadella, Alaior o Maó són alguns dels municipis que ho podrien fer. Cal imitar les passes fetes pel Bàsquet Menorca, anar tots a una i trobar un grup de gent que estaloni i faci feina pel bé d’aquest projecte.

Seria un impuls necessari i que donaria vida a un bàsquet que ha perdut equips al llarg dels darrers anys. No hi ha frisseres, ja sabem que  aquestes no són bones, però si fa falta que ens ho comencem a plantejar seriosament i iniciem un camí que si, és llarg, però que no s’ha de fer en frisseres, perquè algunes vegades no convé agafar el camí més curt, si no el més segur, per iniciar un projecte com aquest.

Posem idò entre tots la primera pedra, des d’aquesta pàgina serem els primers a estalonar aquest interessant projecte d’un “Bàsquet Menorca” femení.

Risoabraçada amics lectors

2 Comentarios

  1. La idea no només és magnífica sinó que és molt necessari que també es faci una aposta il.lusionant pel bàsquet femení. Hi ha prous “recursos humans” a Menorca com per pensar que el projecte no és una utopia. Ara s’han de posar d’acord els que s’hi han de posar (perquè el xamí està en la concentració de recursos) i això a Menorca per desgràcia sempre és el més complicat.

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*