Concentració de preseleccions balears de bàsquet
Compartir

Concentració de preseleccions Infantil i Cadet de bàsquet

Ses sessions d’entrenament es faran es dies 1, 2 i 3 de novembre

Concentració de preseleccions balears de bàsquet

Es dies 1, 2 i 3 de novembre es durà a terme sa segona concentració de preseleccions balears Infantil i Cadet de bàsquet.

En aquest cap de setmana es faran sessions d’entrenaments i partits. Es entrenaments seran a porta tancada, mentre que es partits preparatoris seran oberts per a tothom que vulgui.

Lloc de concentració:

Es grups masculins entrenaran a Lloseta i es grups femenins a Sa Pobla.

Horaris:

Masculí

Femení

Es fiets i fietes han de dur sa roba des club o sa roba de sa FBIB d’Illes de Bàsquet. També aigua per es entrenaments.

En es cas dels jugadors i jugadores de s’illa de Menorca i ses Pitiüses, aquests quedaran allotjats a cases de companys i companyes de Mallorca durant es cap de setmana de sa concentració.

En aquesta segona convocatòria contarem amb sa col·laboració de Fisioplanet que participarà en es entrenaments durant es dissabte dematí en sa prevenció i es tractament de lesions. I, a més a més, incorporem novament sa figura des psicòleg esportiu; Marc Sansó i es Grup Ment realitzaran actuacions grupals i individuals amb es jugadors i assessorament as tècnics.

Després de dinar, Marc Sansó serà s’encarregat de fer sa xerrada as conjunts masculins a Lloseta, mentre que as femenins serà Jaume Mas (Ment) qui farà sa intervenció a Sa Pobla. Es horaris de ses xerrades seran a les 13:45 per es grup Infantil i a les 15:15 per es grup Cadet.

Convocatòria Masculina i Femenina

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *